Moji rodiče jsou mými vzory. Je legrace mít mámu jako hereckou kolegyni, směje se Antonie Rašilovová

24. říjen 2022

Jaké to je být dcerou slavných rodičů herců Vandy Hybnerové a Saši Rašilova? Ztotožňuje se se svou rolí influencerky v rozhlasové hře Sleduj? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Antonie Rašilovová pochází z herecké rodiny. Sama je umělkyní mnoha tváři. Věnuje se dabingu, herectví, loutkoherectví a nově si taky vyzkoušela roli v rozhlasové hře Sleduj! >>

Poprvé za rozhlasovým mikrofonem

Antonie má ráda nové životní i pracovní výzvy, do kterých jde po hlavě. „Vždycky, když přijde něco, co jsem ještě nedělala, tak si to hrozně ráda vyzkouším,” kometnuje nabídku role v rozhlasové hře Sleduj! o dvou kamarádkách, které touží po slávě na sociálních sítích.

Sama ale k veřejnému životu online blízko nemá. „Nikdy jsem se nedokázala doopravdy před internetem otevřít a vlastně jsem zjistila, že soukromí mám ráda a nepotřebuji sdílet úplně všechno,” zamýšlí se Antonie.

Dabingové sny a divadlo s mamkou

Antonie momentálně dabuje menší epizodní role v seriálech. Jejím největším dabingovým snem je mít stejně starou herečku, kterou by po celou dobu její kariéry dabovala jen ona.

Antonie vystupuje v několika pražských divadlech, se svými rodiči se ale donedávna na jevišti nepotkala. Až teď se poprvé s maminkou Vandou Hybnerovou setkává v divadelním představení Očistec si zaslouží každý. „Je legrace mít mámu jako hereckou kolegyni, i když je na jevišti spíš jako máma,“ směje se.

Jaké je to mít slavné rodiče, a vyrobila si někdy svoji vlastní loutku? Odpovědi na tyto otázky zjistíte při poslechu podcastu Klub Rádia Junior s Denisou Kimlovou.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Denisa Kimlová , bva , kpe
Spustit audio

Související