Nedělní Noční linka: Jak podle vašich zkušeností souvisí psychika s naším tělem a zdravím?

26. červenec 2020

Přesvědčili jste se na základě vaší osobní zkušenosti, že to tak je, že psychika se zdravím souvisí? Co dokáží udělat psychické problémy z vaší zkušenosti s naším tělem a zdravím? Díky čemu jste se dokázali vyléčit, postavit na nohy, srovnat a snad i sklidnit svou mysl?

Máte nějaké své meditační cvičení, které vám pomáhá udržet se v duševní pohodě? Jak se nenechat pohltit zlem a negativní energií?

Většina nemocí souvisí s psychickými problémy. Jak se říká tělo a duše jedno jsou. Mnozí si to ale uvědomí právě až při vážnějším onemocnění a při pátrání po příčině na to většinou přijdou.

Už Platón kdysi řekl, že největší chybou lékařů je, že se snaží léčit tělo, aniž by léčili duši. Přitom tělo a duše jedno jsou. Nelze je léčit odděleně.

Na vaše zkušenosti bude čekat v dnešní Noční lince Karel Sladký. Nemoci určitě souvisí i s naší duší a pokud se léčí obojí, dá se přijít na pravou příčinu. Mnohé nemoci si přivodíme kvůli zbytečným stresům a starostem. Máte za sebou takovou zkušenost? Podělte se o ni s námi. Napište nám nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio