Nedělní Noční linka: Místo, kde se cítíme dobře

21. srpen 2022

Určitě se rádi vracíte na místa, kde je vám v životě dobře. Kde to je? Kde je vám nepopsatelně krásně a cítíte se bezpečně?

Jezdíte pravidelně na svá oblíbená místa na dovolenou? Nebo každý víkend? Nebo na takovém místě dokonce žijete každý den? Máte svůj ostrov naděje, svůj prostor, kde můžete načerpat energie, sílu a naději pro další dny?

Když si potřebujete odpočinout, kam se ubíráte? Možná to bude vaše chalupa nebo zahrádka. Nebo místo u vaší rodiny? Kde je vám dobře? Nemusí to být jen místo ve smyslu prostoru, ale možná je tím světem i svět umění! Hudba nebo malba. Jak vypadá váš svět, ve kterém je vám dobře a kdo nebo co ho tvoří? 

Vaše příspěvky nám můžete psát na rozhlas.cz/linka, kde si můžete také přečíst vzkazy ostatních. K dispozici je také email linka@rozhlas.cz.

V době vysílání můžete volat i do studia Českého rozhlasu Zlín na číslo 731 800 900, ve kterém se na vás těší Jarka Barboříková.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.