Nedělní Noční linka: Vaše životní posedlost a vášeň?

10. únor 2019

Co vás v životě hodně baví a naplňuje? Čemu věnujte moc rádi svůj čas? Je to nějaký koníček, záliba, nebo něco jiného? Čím jste v životě posedlí a co vás opravdu baví a hodně zajímá? Toleruje vám vaši posedlost životní partner?

Když je někdo něčím posedlý, má to moc rád, baví ho to, věnuje tomu svůj veškerý čas, který může. Možná je taková posedlost někdy i oříškem ve vztahu, ale pokud vám partner vaše koníčky a zájmy toleruje, pak můžete být spokojeni a máte štěstí.

Čím vším může být člověk v životě posedlý, jaké koníčky nebo adrenalin nutně patří do vašeho života? V čem se "vyžíváte" a co vás naplňuje radostí a pocitem štěstí? O tom si budete povídat v Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým.

Stal se váš koníček vášní a nebo je to něco jiného? Na vaše vyprávění a příběhy o životní posedlosti a vášni se už teď moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio