Páteční Noční linka: Hlavně to v životě nevzdávat!

3. květen 2019

Znáte ze svého okolí někoho, kdo se dokázal poprat se životem, nepříznivým osudem, zdravotním handicapem? Možná jste to právě vy? Je pro vás někdo, kdo se dokázal poprat s nepřízní osudu, vzorem? Patříte také mezi věčné životní bojovníky, hledače síly a naděje? Jsou pro vás složité situace ve vašem životě výzvou, jak je berete? Zvítězili jste, když už jste to nečekali? 

Našli jste v sobě nečekaně sílu a chuť žít, vytrvat a vše zvládnout? Jaká byla vaše motivace?

Jsou vážně nemocní, po vážném úrazu, handicapovaní a přesto mají neskutečnou chuť a sílu žít a ještě rozdávají radost a naději ostatním. Víte o takových lidech?

Museli jste se i vy s nějakou hodně vážnou situací poprat a jak jste dopadli? Život je věčný boj, hledání, zdolávání překážek, vyrovnávání se s nepříjemnými a bolestnými situacemi.

Když už člověk nemůže, co mu pomůže? Držíte se Zátopkova hesla: Když nemůžeš tak přidej? O tom s čím jste se vy, vaši blízcí a známí poprali v životě si budete povídat v dnešní Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.