Pohovka Aleše Cibulky v Turnově. O čem bude, to vám neřeknu, i kdybych chtěl, směje se moderátor

Náš kolega rozhlasový moderátor Aleš Cibulka míří se svým pořadem Pohovka do Libereckého kraje, konkrétně do turnovského městského divadla.

V sobotu 4. května 2024 přijede moderátor Aleš Cibulka do Turnova, kde v městském divadle uvede další díl svého pořadu Pohovka.

„O čem bude? To vám prostě neřeknu, i kdybych chtěl,“ reagoval Aleš Cibulka na dotaz, co pro turnovské diváky chystá. „Ve chvíli, kdy máte vedle sebe takové dvě vichřice, jako jsou Jana Rychterová, moderátorka, úžasná písničkářka, velmi vtipná dáma a jedna z prvních dam mezi českými spisovatelkami Marie Formáčková, tak maximálně tak vím, kde se sejdeme,“ dodal s úsměvem.

„A navíc se to odvíjí i podle toho, jakou náladu bude mít publikum, co se ten den stane. Takže je to zajímavé a není to monotónní, ani pro mě jako pro moderátora. Proto se na to moc těším,“ zdůraznil.

Ptali jsme se ho i na to, jaký vztah má k Libereckému kraji a Českému ráji. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.