Pondělí: Vstupujete do nového roku s nějakými předsevzetími?

1. leden 2018

Co očekáváte od nového roku s osmičkou na konci? A co uděláte sami pro to, aby byl případně lepší než ten loňský? Dali jste si i nějaká předsevzetí? Na co se v letošním roce těšíte? Rádi byste letos žili jinak, udělali si třeba více času na sebe, své blízké, přátele, koníčky, více odpočívali? Co máte v plánu? S jakými očekáváními pro sebe vstupujete do roku 2018? Co byste v Novém roce na sobě-ve svém životě rádi změnili?

Mnozí půjdou zítra poprvé po svátcích do zaměstnání a opět začne "kolotoč" všednodenních povinností a úkolů. Nový rok 2018 je zatím jako nepopsaný list. Přejeme si jen to nejlepší, musíme pro to, ale také něco udělat. Nic nepřijde samo.

Možná vás čeká i zcela nový životní začátek-nový partnerský vztah, nové zaměstnání, nové místo vašeho bydliště. Možná jste rozhodnuti letos ve svém životě mnohé změnit, zkusit to zkrátka jinak... Možná jste před zásadním rozhodnutím a ještě sbíráte odvahu a sílu. Zkrátka i v novém roce je potřeba se do života také aktivně zapojit a jít štěstí a radosti naproti.

Při novoročním přípitku jsem myslel především nejen na zdraví svých nejbližších, ale i na své přátele a těším se na to, co s námi letos opět zažije. Rok 2018 beru jako výzvu a těším se na vše, co přinese. A jak to máte vy? Možná už teď víte, že to pro vás bude důležitý a zásadní rok, nebo cítíte, že musíte udělat životní změnu? Moc těším na novoroční setkání s vámi.

autor: kas
Spustit audio