Pondělní Noční linka: Jak jsem stál/a poprvé na lyžích aneb zimní sporty

2. leden 2023

Sněženky a machři v Noční lince!

Dokážete si vybavit, jak vypadaly vaše první lyže? Od koho jste je dostali? Nebo jste si je vyrobili sami? Kdy, kde a jak jste začali s lyžováním? Jezdili jste na nich odmalička nebo jste na nich stáli až v dospělosti? A jaké byly první největší skoky a pády? Skončili jste někdy v rybníku nebo i jinde? Pamatujete na školní lyžařské výcviky? Jak probíhaly? Jaké jiné zimní sporty máte rádi? Vyráběli jste si vlastní sáně? Sledujete rádi televizní přenosy různých zimních her?

Zimní radovánky ve sněhobílé nadílce patří často k těm nejlepším, co si pamatujeme z dětství, tak si na to pojďme společně zavzpomínat. 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.