Sobotní Noční linka: Dáváte v životě druhou šanci a dostali jste ji i vy?

15. červen 2019

Dali jste někdy někomu druhou šanci, v jakém případě, v jaké situaci a jak to dopadlo? A nebo se řídíte tím, že jednou a dost? Dostali jste někdy vy druhou šanci, v jakém směru a jak jste se jí zhostili? Kdy by podle vás měl člověk dávat druhou šanci?

Říká se, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. Přesto jste možná právě vy v životě toto rčení porušili a dali někomu rádi druhou šanci ať už se týkala čehokoliv a nebo někdo dal druhou šanci vám. Druhou šanci dostávají lidé i ve vztazích, ale týkat se může čehokoliv, návratu do života, zaměstnání, jen ji správně uchopit.

O druhé šanci dnes večer v Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým a to je šance i pro vás a vaše příběhy. Schválně zavzpomínejte na okamžiky vašeho života, kdy jste někomu dali druhou šanci. Bylo to dobře? Nebo po zkušenostech stačí jednou a dost!?

Možná něco nevyšlo napoprvé, ale právě napodruhé ano. Můžete nám o tom dnes v noci vyprávět. Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio