Sobotní Noční linka: Jak jsme stanovali aneb dovolená v přírodě

27. červen 2020

Co jste zažili pod stanem nebo pod širákem? Také jste jezdili, možná stále jezdíte, do kempů s partnerem či dětmi? Co všechno se dá na dovolené v přírodě zažít? Máte veselé nebo i dobrodružné, napínavé historky? Vyrážíte s karavanem, máte svůj oblíbený kemp?

Češi v kempech, to je obrázek osmdesátých let. Kempování se ale vrací a dokonce jsou kempy, místa, která jsou oceněna značkou kvality. Možná jste také s dětmi jezdili pod stan, nebo si vybrali pro dovolenou v přírodě karavan. Možná jste se usadili u vody a podnikali výlety lodí nebo plachetnicí.

Dovolená v přírodě se neobejde bez nejrůznějších dobrodružných někdy i hororových situací. Je to romantika, ale někdy i napětí a pořádné dobrodružství.

Jak vzpomínáte na vaši dovolenou v přírodě a jezdíte i dnes rádi do kempů, lesů, máte své oblíbené místo, tábořiště, které je vaší srdeční záležitostí?

Moderátor Noční linky Karel Sladký pobyty v přírodě vyhledává, nezapomene jak sjížděl řeku a i když se právě z pobytu v přírodě mnohdy vrátil poštípaný od komárů i nějaké to klíště si ho našlo, zážitky za to rozhodně stojí.

Své příběhy můžete k tématu napsat přes email: linka@rozhlas.cz nebo Karlovi zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio