Sobotní Noční Linka: Opravdový parťák

4. červenec 2020

Podařilo se vám v životě najít člověka, o kterém můžete říct, že je to váš opravdový parťák? V jakých okamžicích jste opravdového parťáka poznali? A jaké vlastnosti takový parťák musí mít?

První červencový víkend po roce opět patří Dnům lidí dobré vůle. Součástí je už 21. ročník tradičního benefičního koncertu, tentokrát v duchu sjednocení společnosti a poděkování za službu a nasazení všech, kteří se podíleli na vyřešení či zmírnění koronavirové krize a také benefiční DMS sbírka bude určena na podporu konta Charity pro pomoc lidem postižených krizí koronaviru.

Možná si také říkáte, že krizová koronavirová doba prověřila vztahy mezi lidmi. A možná i červnové bleskové záplavy na mnoha místech země. Můžete po tom všem říct, že máte ve svém životě opravdového parťáka, který pomůže a nezklame?

autor: zos
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.