Soutěž o vstupenky na Pohádkobraní – Zámek Nelahozeves - UKONČENO

12. říjen 2018

Protože se blíží zima a hrady i zámky na čas zavírají své brány, na zámek Nelahozeves se chystá netradiční návštěva. Sjedou se tu pohádkové bytosti, aby uzamkly zámeckou expozici velkým klíčem. SOUTĚŽ UKONČENA, gratulujeme výhercům. 

V sobotu 27. října si s nimi můžete zasoutěžit v pohádkovém kostýmu o zámecké jablko, shlédnout šermířská vystoupení, tančit s princeznami, projet se na koňském hřbetu a zažít mnoho dalšího.

Chcete-li i se svými ratolestmi strávit příjemné odpoledne, můžete si zasoutěžit o rodinné vstupenky! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí:

Soutěžní otázka:

V jakém století byl postaven zámek Nelahozeves?

A) 14.

B) 15.

C) 16.

Prvních pět soutěžící, kteří zašlou správnou odpověď, dostanou 1x rodinnou vstupenku na Pohádkobraní, které se koná 27. října od 10 hodin na zámku Nelahozeves. Více informací na  https://www.lobkowicz.com/cs/sbirky/zamek-nelahozeves/

Odpověď na soutěžní otázku včetně svého jména a kontaktu zašlete na e-mail:
marketing.region@rozhlas.cz 

Soutěž trvá do vyčerpání výher.  

Soutěž se řídí Pravidly pro účast v soutěžích ČRo Region

Každý účastník má nárok pouze na jednu výhru. Finanční plnění výher není možné. 

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.