Třetí týden soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! – známe vítěze!

18. březen 2019

Celotýdenní pěvecká soutěž Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! je s vámi každý všední den dopoledne v 09:50. A o víkendu hodnotíme a vybíráme vítěze.

Dokončit oblíbené písně jako Já mám ráda boogie Věry Špinarové, Boky jako skříň od Ewy Farne, Kohout od Jana Nedvěda, Lásko, voníš deštěm Marie Rottrové a Dvě malá křídla Heleny Vondráčkové – to bylo úkolem volajících během minulého týdne soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád!

Ačkoli se může zdát, že všechny tyto písně jsou notoricky známé a jejich dozpívání je tedy jednoduché, většinou tomu tak nebylo. Od středy jsme mohli slyšet odvážné, ale často neúspěšné pokusy soutěžících. Přeci jen se však vítěz skvělého přenosného digitálního rádia našel. O tom, kdo zpíval nejlépe, nejkrásněji a komu to nejlépe ladilo, rozhodla nezávislá rozhlasová porota.

Hlavní výhru týdne, tedy přenosné digitální rádio DAB+, ve třetím soutěžním kole tohoto roku vyhrál pan Josef z Frýdku-Místku. Jeho podání písně Mám boky jako skříň od Ewy Farne naši rozhlasovou porotu nadchlo. Sestřih z celého týdne spolu s vyhodnocením Artura Kubici, který stojí v čele poroty, si můžete poslechnout v audio nahrávce (viz Artur Kubica a jeho týdenní rekapitulace soutěže).

Soutěže Nůžky aneb Zpívám dobře, zpívám rád! se můžete zúčastnit každý všední den v 09:50. Stačí v tento čas zavolat na 596112266 a zkusit správně dokončit ustřihnutou písničku. Za každý úspěšný pokus jsou soutěžící odměněni drobnou výhrou. Vyhodnocení celého týdne, tedy vítěze, který vyhrává digitální DAB+ rádio, uslyšíte vždy v sobotu v 08:50 ve vysílání Českého rozhlasu Ostrava.

Plné znění pravidel soutěže najdete zde.

autoři: Zita Šperlínová , Artur Kubica
Spustit audio