Úterní Noční Linka: Cítíte už „jaro v kostech“?

28. únor 2023

Jak se chystáte na jaro? Začínáte cítit více energie, nebo naopak jarní únavu a skleslost? Začínáte už s jarním úklidem, nebo ze všeho nejdřív po zimě „uklidíte“ své tělo a dáte si jarní očistu od některých potravin? Už se vám něco klube na zahradě? A máte už naplánovány jarní práce?

Možná jste se taky nechali zlákat paprsky slunce v posledních dnech a začali jste uklízet. Viděla jsem hospodyňky, jak leští okna, možná jste si stejně jako já řekli, že by bylo dobré vyklidit aspoň od prachu otřít všechny knížky.

Možná ale přípravu na jaro vnímáte úplně jinak a začínáte u sebe, třeba úpravou jídelníčku a očistou těla, možná si dáváte v tomto období půst od tzv. světských radovánek, kulturních a společenských akcí a spíš jdete cestou k sobě, do svého nitra.

Možná si dopřáváte tzv. vitamínové bomby, aby vás probraly z jarní únavy, nebo se začínáte více hýbat na čerstvém vzduchu.

Podělte se s ostatními posluchači o své zkušenosti. Jak zatočit s jarní únavou a připravit se na jaro, abychom si jej mohli opravdu užít?

Spustit audio