Úterý: Na co se těšíte letos v létě?

7. červenec 2015

Na co se těšíte letos o prázdninách, o dovolené, prostě v létě? A nebo možná netěšíte? Co nového vám přinesou letošní letní měsíce do života?

Léto je v plném proudu, doba prázdnin... Dovolená a odpočinek k tomuto období zkrátka patří a i když mnozí rádi odpočívají v zimě na horách, přesto léto je léto. Mnozí jsme si už zvykli vstupovat do letních měsíců s určitým očekáváním. Copak nám asi přinesou? Bude to to pravé, na co jsme se třeba celý rok těšili? Splní naplánovaná dovolená naše představy? Bude spokojená rodina? Odpočineme si dostatečně? Bude s kým odpočívat?

Někdo se možná těší na příležitost přivýdělku v podobě prázdninové brigády, někdo se těší, že ve dnech volna zapracuje na zlepšení svého zdraví, vztahů. Možná vás ale v těchto měsících čekají další události, jako svatba, přírůstek do rodiny, či řada jiných událostí? Na co se těšíte letos v létě? A na co se naopak netěšíte vůbec?

autor: zos
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.