Jiřina Bohdalová v těchto dnech oslaví neuvěřitelné 90. narozeniny. Jedné z nejpopulárnějších komediálních hereček věnujeme na Dvojce celý víkend. Jak vzpomínáte na filmy a pohádky, ve kterých hrála? Které televizní scénky máte nejraději? Připojte své přání i vy. Kniha přání a vzkazů je ZDE >>   

Zábavná talkshow, dokument i nedělní komedie. A hudební překvapení! Bohdalka je fenomén. Co všechno vás čeká o víkendu na Dvojce?

Bohdalka slaví 90 v Toboganu

Když oslava, tak pořádná! V sobotu 1. května si pusťte na Dvojce mimořádně dvouhodinový Tobogan.

Zveme vás na Tobogan s Jiřinou Bohdalovou

Můžete poslouchat na webu ZDE >>

Popřejí Simona Stašová, Jitka Zelenková, Viktor Preiss, Miroslav Donutil, Hynek Bočan, Petr Neužil, Jiří Strach, Ondřej Brzobohatý, Jakub Prachař, Marek Taclík, Matěj Hádek, Marek Epstein, Michal Jagelka, vnuk Vojtěch Staš, zástupce psí říše Tobiáš a také ředitel Českého rozhlasu René Zavoral s Josefem Havlem, ředitelem jeho kanceláře.

Hudební dárek pro Jiřinu Bohdalovou

Hudebník Ondřej Brzobohatý a herec Jakub Prachař složili pro Jiřinu Bohdalovou hudební dárek. A můžeme prozradit název, písnička se jmenuje Vystřelená!

Překvapení zazní poprvé v sobotním Toboganu a poté exkluzivně v pondělí v 9.40 na Dvojce. Najdete jej dopoledne i na webu a Facebooku Dvojky.  

Třípatrový rozhlasový dort pro Jiřinu Bohdalovou 

Střihový průřez rozhlasovou kariérou známé herečky věnuje Český rozhlas Jiřině Bohdalové k jejímu kulatému životnímu jubileu. V neděli v 18.30 na Dvojce ZDE >>

Komedie Diplom s Jiřinou Bohdalovou 

Poslechněte si hvězdně obsazenou komedii s Jiřinou Bohdalovou v režii Jiřího Horčičky o milujících rodičích a nepovedenému synovi. Na Dvojce ZDE >> od 20 hodin.

Kromě Jiřiny Bohdalové účinkují Josef Dvořák, Josef Kemr, Bedřich Prokoš, Vlastimil Hašek, Josef Bek, Lubomír Lipský, Alena Vránová, Hana Maciuchová, Stella Zázvorková, František Němec, Drahomíra Fialková, Oldřich Janovský a Radislav Nikodém. 

Víkend s Bohdalkou na Dvojce

Stránky

Víkend s Jiřinou Bohdalovou na Dvojce

Víkend s Jiřinou Bohdalovou na Vltavě

Jiřina Bohdalová v regionálním vysílání

Další rozhovory a poslech ke koupi