Zapojte se do výzvy studentského spolku a zkuste najít v centru Olomouce 19 ukrytých kešek

Studentský spolek KOS katedry společenských věd Pedagogické fakulty Univerzity Palackého schoval v centru Olomouce 19 kešek. Ke keškám se dostanete pomocí plakátů, které jsou vyvěšené na viditelných místech v Olomouci nebo na facebookovém i instragramovém účtu spolku KOS.

Najdete-li první kešku, uvnitř bude QR kód s hádankou, která vás odkáže na další kešku, a tak dál a tak dál, než najdete kešky všechny.

Hledání kešek se hodí jako zpestření odpoledního programu s dětmi nebo jako nevšední zábava pro dospělé. A hledat nemusíte sami, přizvat si k němu můžete i své přátele.

Co to je keška? Keška může vypadat jako menší krabička, různě polepená a vyzdobená. Běžně uvnitř kešky bývají různé předměty. Většina z nich slouží na výměnu, nálezce si může nějaký předmět vzít, ale současně by měl do kešky vložit předmět stejné nebo vyšší hodnoty. Uvnitř kešek, které se skrývají v centru Olomouce však najdete QR kódy s hádankami, které vás odkážou ke kešce další.

Ukryté kešky můžete v centru Olomouce hledat až do 30. dubna.

Více podrobností se dozvíte v přiložené reportáži se členkou studentského spolku KOS Klárou Bajtovou.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio