Zveme vás na Den otevřených dveří Českého rozhlasu Region. Ukážeme vám i nové vysílací studio

29. duben 2022

Přijďte s námi v sobotu 14. května oslavit 20. narozeniny Regionu a 99. narozeniny Českého rozhlasu do historické budovy v pražském Karlíně. Těšíme se na vás.

Srdečně vás zveme na Den otevřených dveří, který se uskuteční v sobotu 14. května od 10 do 16 hodin.

Těšit se můžete na prohlídku secesně-klasicistní budovy s působivou atmosférou. Navštívíte nahrávací studia, včetně legendárního Studia A, kde natáčela své hity většina našich hudebních legend českého popu. Poprvé vám také ukážeme nově zrekonstruované vysílací studio Regionu.

Den otevřených dveří Českého rozhlasu Region

Vašimi průvodci budou moderátoři, zprávaři a další kolegové, kteří se podílejí na přípravě vysílání. Moderátoři, a pro tento den i kuchaři, Patrik Rozehnal a Honza Macoun vám dokonce předvedou své kuchařské umění a připraví skvělé pochoutky.

Fotografie, jako vzpomínku na zajímavé chvíle, vám pořídí naši kolegové ve fotkoutku. Dětem určitě udělá radost malování na obličej nebo modelování z balonků. A jestli nostalgicky vzpomínáte na jarní hraní kuliček, potěšíme i vás - náš úžasný kuličkový stůl bude připraven.

Těšíme se na vás v budově Českého rozhlasu Region 14. května od 10 do 16 hodin, Hybešova 10, Praha 8 – Karlín.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.