Páteční Noční linka: Jarní očista našeho těla i duše

26. březen 2021

Vyzkoušeli jste nějakou jarní očistnou kůru, detoxikaci organismu? Snažíte se na jaře upravit životní styl, dělat více pro své zdraví? Využíváte sílu přírody, pijete bylinkové čaje a nebo sbíráte nějaké bylinky? Chodíte načerpat sílu a jarní energii právě do přírody? Pomáhá vám práce na zahrádce? Co je pro vás v tomto období vitamínovou bombou, zdrojem nové energie a radosti?

Po celou zimu se v našem těle ukládaly toxiny a jaro je ideální příležitostí k očistě těla i "nastartování" organismu. Někteří se pouští do různých detoxikačních kůr, drží jarní půst, vyberou si pro něj třeba jen jeden den v týdnu. Děláte jarní úklid i v sobě a nebo jen v bytě a na zahradě? Jak na sebe na jaře myslíte?

Jarní slunce má blahodárné účinky na naši psychiku. Je to radost, když se probouzíme do slunečného dne, za doprovodu zpěvu ptáků. Je to ten nejkrásnější jarní koncert. Možná máte také pocit, že by bylo potřeba po zimě udělat něco pro své tělo a trochu ho zregenerovat. Co pro to děláte?

Jarní detoxikace, půst, bylinky, více zelené stravy? Na vaše vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio