Páteční Noční linka: Krása v maličkostech

18. říjen 2024

Dnes budeme mluvit o těch krásných okamžicích, které rozsvítí náš život. Kdo nebo co přináší do vašeho života jiskru a radost? Jsou to lidé, vzpomínky, malé zážitky, které vás pohladí po duši?

Někdy stačí drobnost – úsměv, laskavé slovo, nebo třeba obyčejná procházka v přírodě, která nám připomene, jak krásně může být na světě. Když se na chvíli zastavíme a rozhlédneme kolem sebe, často zjistíme, že radost a krása jsou všude. Možná vás dnes potěšilo něco zdánlivě nepatrného, ale přesto jste si díky tomu uvědomili, jak moc záleží na maličkostech.

Rádi bychom dnes slyšeli, co rozsvítilo váš den. Kdo nebo co vám dává sílu a smysl do života? Co vás naposledy rozesmálo nebo zahřálo u srdce? Podělte se s námi o tyto radosti, ať už velké, nebo malé. Máte ve svém životě někoho, kdo vás každý den těší a dává vám pocit, že svět je lepší místo? Co je tím světlem, které vás vede dál, i v těžkých časech?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.