Nejnovější
-
Pochoutkové Vánoce
Šéfkuchař Přemek Forejt: Ideální Štědrý den? Miluju ležet na gauči a dívat se na pohádky
Přemek Forejt je šéfkuchař s bláznivými nápady, tetováním, dlouhými vlasy a chutí experimentovat. Recepty se inspiruje rád, ale vždy si je pak udělá podle svého.
-
Pochoutkové Vánoce
Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal
Stal se první českou kuchařskou celebritou. Nejraději má kuře s bramborovou kaší a ostré nože. Jak prožívá Vánoce a bez čeho se v kuchyni neobejde?
-
Pochoutkové Vánoce
Jan Punčochář: Den před Štědrým dnem soutěžíme s kamarády o nejlepší bramborový salát
„Z experimentů jsem už vyrostl. Chtěl jsem udělat pomeranč, který bude chutnat jak buvolí mozzarella s rajčaty, ale to je samozřejmě blbost,“ svěřuje se šéfkuchař.
-
Pochoutkové Vánoce
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
V rodině je jediný kuchař. „Maminka i babička pracovaly v rybárně, takže nějaký vztah k jídlu tam byl. Díky nim mám vztah k rybám a jejich příprava mě vždycky bavila.“
O pořadu
Pochoutkové Vánoce
Poslechněte si tipy a recepty na vynikající vánoční jídla od špičkových českých šéfkuchařů, jako jsou Zdeněk Pohlreich, Jan Punčochář, Přemek Forejt a Roman Paulus.