Sobotní Noční linka: Kdy jste potkali svou životní lásku?

27. říjen 2018

Kdy a kde to bylo? Za jakých okolností jste se seznámili? Prožili jste společně kus hezkého života a nebo tomu chtěl osud jinak? Co vám tato láska „přinesla" do života, čím ho okořenila? Měli jste i stejné zájmy, záliby? Jaká je/byla/ ta vaše láska s velkým L? 

Podzim s láskou, po boku milovaného člověka zahřeje. Láska s velkým L je jen jedna, ať už má jakkoliv dlouhé trvání. Každý jednou velkou lásku potká,kdy a kde, to neví nikdo z nás... Srdce najednou však cítí, už přišel můj čas... Možná i vám se vybavují slova z písně Judity Čeřovské.

Když je zima, máme určitě i větší potřebu tulit se a nebo vás hřeje i pouhá myšlenka na tu vaši lásku? Posluchačka Noční linky paní Eva z Poděbrad se se svým Pavlem seznámila právě v říjnu před 30 lety. Byla na podzimní procházce parkem a tenkrát si k ní Pavel přisednul. Poté se potkali ještě několikrát až jejich přátelství přerostlo v krásný a trvalý vztah. Právě v říjnu si to připomínají a i když oběma přibylo pár vrásek, lavička je na stále stejném místě a snad přinese štěstí i dalším... Říjen je tedy její nejoblíbenější měsíc. Tak pěkně o svém partnerovi napsala Karlovi Sladkému, že si řekl, proč se i vašimi příběhy na toto téma nezahřát v podzimní Noční lince a prozářit ji vašimi zážitky a možná i vzpomínkami na lásku Vašeho života.

Na vaše příběhy se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.