Neděle: Znáte dobře Česko?

22. březen 2015

Jak máte zmapovanou naši zem? Kde vás to nadchlo a kam byste se ještě rádi podívali? Považujete se za turisty-míříte za historií, památkami a nebo raději do přírody a hor?

Česko - země neznámá, to je i rozhlasový pořad a kdykoliv ho poslouchám, říkám si jak málo známe naši zem a co bohatství a krásných míst nabízí. Znám spoustu lidí, kteří už přišli na to, že je v naší zemi řada míst, která stojí za to navštívit a prozkoumat. Plánují trasy výletů, a nebo vyrážejí "naslepo", kam je nohy zavedou.

O tom, jak jste na tom vy se znalostmi naší země a nakolik ji máte probádanou a prohledanou si budeme povídat ve Studiu Noc z neděle na pondělí. Budeme rádi, když se připojíte a o své cestovatelské zážitky se podělíte, i o své zatím nenaplněné cestovatelské touhy. A možná už máte jasno i v tom, kam byste rádi vyrazili letos, jaká vám zatím neznámá místa navštívili.


autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.