O pořadu Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou

Pořad o zdraví a zdravém životním stylu, kde se veselou formou dozvíte více o svém zdraví a jak funguje lidské tělo.

Doktorka Kateřina Cajthamlová má bohaté zkušenosti s výživovým poradenstvím a zároveň má dlouholetou praxi v oboru psychoterapie a interního lékařství.

Každý díl pořadu věnujeme určitému tématu. Například jak se zbavit bolesti zad, co všechno se podepisuje na kvalitě našich vlasů, jak zhubnout v různém věku, jak bojovat s vysokým krevním tlakem nebo jaký jídelníček zvolit při léčbě cukrovky.

K danému tématu můžete paní doktorce položit i svůj dotaz – buď přímo ve vysílání prostřednictvím telefonní linky 731 800 900, nebo předem na telefonním záznamníku 221 553 770.

Pořad Vesele a zdravě s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a moderátorem Patrikem Rozehnalem vysíláme v premiéře každý pátek po 13. hodině na všech regionálních stanicích Českého rozhlasu, v repríze pak v pátek večer po 20. hodině.

Nebojte se zeptat paní doktorky na cokoliv, ráda vám poradí, dobře vás naladí a ukáže cestu správným směrem.

Pořad volně navazuje na týdeník Hubněte zdravě, který se na Českém rozhlasu Region vysílal úctyhodných 15 let. Podívejte se do našeho audioarchivu pořadu a přehrajte si téma, které vás zajímá a je vám blízké.

Napište paní doktorce dotaz

Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů

Pořad připravují

Další pořady

  • Stretnutie

    Stretnutie je vysielanie Českého rozhlasu pre slovenských spoluobčanov, ale aj pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o Slovensko a radi počúvajú slovenčinu.

  • Country dostavník

    Hodinové setkání s evergreeny i novinkami naší scény country, folku a trampské písně, doplněné originálními verzemi písniček.

  • Oldies jako na dlani

    Pořad nabízí pohled odjinud. Historická fakta, vztahující se k interpretům i skladbám. Informace, které jinde neuslyšíte.

  • Divadlo pro vaše uši

    Ponořte se do hlubin archivu mluveného slova a vychutnejte si to nejlepší v podání legendárních českých herců, komiků a vypravěčů.