Pondělí: Jak jsem se učil(a) vařit a péct?
27. červen 2016
Jak pak je to s vaším kuchařským umem a jak jste v kuchyni šikovní a obratní? A co vaše kuchařské začátky? Kdo by neměl vzpomínky na to, jak to prostě někdy nevyšlo a většinou, když čekal návštěvu třeba na večeři, že?
Někdo dělá to a ten zas tohle, ale myslím, že všichni určitě rádi jíme a s jídlem je také spojena samozřejmě jeho příprava. A meze? Ty se určitě nekladou... Spíš je to o našem zdraví, chutích a také umu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Sestru se mi nikdy nepodařilo dočíst. Citlivého člověka jsem poslechla až do konce.
Iva Jonášová, ředitelka Vývoje a výroby


Citlivý člověk
Nový román českého básníka, prozaika, překladatele a publicisty, ve kterém se prolínají groteskní a tragické prvky a který vypráví příběh ze žhavé současnosti. Jáchym Topol získal za tento titul Státní cenu za literaturu.