Uterý: Vánoční vzkazy a přání

22. prosinec 2015

Jaké je vaše velké přání, které byste rádi nechali naplnit právě teď, o Vánocích? Jaký dárek byste rádi dostali? Je něco, co byste někomu rádi teď, v době Vánoc, vzkázali? Něco, co jste někomu třeba už nestihli říct, nebo si netroufli?

Už pozítří Štědrý den nastane... Psát teď Ježíškovi svá přání, na to už je trochu pozdě a také už jsme na to velcí a necháváme tyto radosti dětem, viďte… Ale víte co? Protože tyto adventní noci jsou magické, pojďme svá přání vyslovit nahlas, tady v Noční Lince.

Jaké je to vaše velké přání, o které byste rádi poprosili třeba "tam nahoru" a vyslali energii svého vzkazu do světa? Je něco, co byste někomu rádi teď, v době Vánoc, vzkázali? Něco, co jste někomu třeba už nestihli říct, nebo jste si netroufli? Je možné to alespoň částečně napravit třeba i anonymně prostřednictvím právě naší Noční linky.

autor: zos
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.