Pochoutkový rok 2025
Pochoutkový rok 2025 startuje.
Soutěžní recepty
-
Pochoutkový rok 2025 vyhrál 100 let starý recept na kynuté rohlíčky máčené v másle. Vítězka slzela
V neděli 23. listopadu vyvrcholil další ročník oblíbené kulinářské soutěže regionálních stanic Českého rozhlasu Pochoutkový rok na sladko.
-
Posluchači Českého rozhlasu vybrali vítězný recept. Stalo se jím jablkové tiramisu
Po celý říjen jste mohli hlasovat pro jeden ze 30 sladkých soutěžních posluchačských receptů. Ty se objevily v průběhu roku ve vysílání kulinárního pořadu Pochoutkový rok.
-
Jablečné tartaletky od Dominiky Moldaschlové jsou křehké a mají chuť jak domácí štrúdl
Tartaletky jsou velmi šťavnaté! Jablka jsou uvařená jen do poloměkka a při skusu je cítit jejich hebká struktura. Pak zavane vanilka i citrón.
-
Řezy s povidly a ořechy od Magdy podle Jaroslavy Rešové jsou nezapomenutelnou tečkou po obědě
Křehké, vláčné, tříbarevné. Chutí vám můžou připomenout známé pusinky, ale s ořechy. Tu správnou kyselost dodávají řezům povidla.
-
Nekynuté rychlé koláčky od Evy Rubešové jsou skvělou alternativou těch svatebních
Neskutečně jednoduché a rychlé. Když zvolíte tu pravou velikost, můžete je využít i jako svatební. Plnit se totiž dají jakoukoli vhodnou náplní.
-
Maminčin jablečný štrúdl od Lukáše Pařízka lístkuje jedna báseň a stačí pár surovin
Tenhle závin je plný šťavnaté náplně z jablek, skořice a ořechů. Není nad domácí štrúdl. S láskou a péčí ho upekl Lukáš Pařízek z Litoměřic.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- následující ›
- poslední »